uitvoerder – senior bouwplaatsmanager

Mensen maken het verschil, zéker in de duurzame bouwwereld. De mensen bij ECO+BOUW zijn niet zomaar mensen; het zijn bevlogen vakmensen. Wil jij dit enthousiaste team om je heen?

We hebben een geweldige uitvoerder (Marc) die zijn vak meesterlijk uitvoert. We groeien echter zo hard dat Marc heel graag een collega zoals jij erbij krijgt.

Marc als collega

‘Marc is die fijne vent die je altijd kunt bellen/aanspreken, ongeacht wat er is of hoe groot het probleem ook mag zijn. Hij reageert altijd behulpzaam en meedenkend. Een echt mensenmens.’

zegt Roos onze projectcoördinator.

Marc kenmerkt zich als een flexibele, no-nonsense uitvoerder die met zijn ‘poten in de modder’ een sleutelpositie inneemt bij veel projecten van ECO+BOUW. Voor deze rol maakt hij gebruik van zijn uitgebreide praktische kennis, het vermogen om het overzicht te bewaren en de nodige sociale vaardigheden om alle partijen met de neus dezelfde kant op te krijgen.

Zijn humor vermengd met rechttoe rechtaan communicatie dient als essentieel smeermiddel. Ook op kantoor staat Marc bekend als het zonnetje in huis, waarbij zijn karakteristieke lach vaak zijn aanwezigheid verraadt.

Ben jij ook zo, of juist helemaal anders?

Het grootste plezier hebben uitvoerders meestal met het zien groeien van een gebouw. Eerst is er niets en dan ineens staat het gebouw er alsof het er altijd heeft gestaan. Dat elke keer voor elkaar krijgen geeft toch wel echt voldoening.

De vacature senior uitvoerder/bouwplaatsmanager

Bij ECO+BOUW hebben de projecten een looptijd tussen de 3 maanden en een jaar.

De rol van de uitvoerder / bouwplaats manager hoeven we jou niet uit te leggen. Die regelt alles op de bouwplaats. Je zorgt voor de bouwplaatsinrichting en stuurt de onderaannemers aan gedurende het project. Jij zorgt voor het bewaken van de kwaliteit, planning, kosten, materieel, personeel, veiligheid en voor de administratie.

Als uitvoerder werk je 50% buiten en 50% ‘binnen’ (in de keet of in de zon op de bouwplaats). Het ‘binnen’werk bestaat uit het vastleggen van de uitgevoerde controles voor oa wet kwaliteitborging.

Het thuis-leven vinden wij net zo belangrijk als het werk, dus je kunt je houden aan de ‘normale’ tijden. Alleen als het echt even moet, werk je in de avond/in het weekend nog even door.

Bij ECO+BOUW houden we van een schone, opgeruimde bouwplaats en dat vertellen we iedereen. Als iemand vergeet zijn koffiebekertje op te ruimen dan is een blik of knikje meestal al genoeg. We letten goed op de kwaliteit, planning, kosten en de veiligheid. We verliezen niets uit het oog en hebben een kritische blik.

Verschil met de traditionele bouw?
Het werkt uiteraard heel fijn om met gezonde, mooie materialen te werken. Het ruikt lekker. Het is geen rommel, het prikt niet, het is niet slecht voor het milieu.

We denken ook op een andere manier. Zo werken we aan een afvalvrije bouwplaats. Onderaannemers nemen hun verpakkingsmaterialen weer zelf mee terug. We zijn scherp op afvalscheiding en werken graag netjes. We werken ook graag samen, ook met onze leveranciers en onderaannemers. We willen zuinig omgaan met onze planeet.

Het is mooi om te zien dat de materialen die we gebruiken, veelal hout en natuurproducten vragen om echt vakmanschap en daar wordt iedereen enorm blij van.

We maken duidelijke afspraken en geven volledige informatie zodat we meerwerk voorkomen en de opdrachtgevers gewoon van ons op aan kunnen. ‘Gewoon’ omdat dit gewoon is.

Aan de andere kant werken we ook in de traditionele bouw, dus de regels die wij ‘gewoon’ vinden, gelden niet overal. Daar moet je wel tegen kunnen.