Project administrateur

Jij bent de expert in het verwerken van bonnen in de grootboekadministratie, daarnaast ontvang en archiveer je inkoopfacturen alsof het een kunstwerk is.

Als administratief medewerker draag jij bij aan een gestroomlijnde administratie. Jouw scherpe blik controleert de lijst met openstaande facturen en bonnen, waardoor geen enkele betaling aan onze aandacht ontsnapt. Met jouw finesse voer je de gewerkte uren van onze bouwplaats medewerkers in, zonder ook maar één minuut te missen. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat onze cijfers kloppen als een zonnetje! Uiteraard ben je een kei in het officepakket en navigeer je met gemak door programma’s als Word en Excel. En als je al bekend bent met AFAS en WhiteVision, dan heb je een streepje voor!

Door onze snelle groei hebben we echt mensen nodig die geen vakinhoudelijke begeleiding meer nodig hebben. Dus zeer ruime vakinhoudelijke ervaring is wel een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen. Kennis over duurzaam bouwen en biobased materialen verwachten we niet van je want dat kunnen we je allemaal leren.

Wat bieden wij jou?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! Bij Eco+ zetten we ons team op de eerste plaats. Want alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken. We willen graag dat je je meteen thuis voelt en dat je jezelf kan zijn. Zodat we met een divers team, met onze persoonlijke normen en gezamenlijke kernwaarden hard werken aan onze missie. Met respect voor elkaar en met trots voor de organisatie, en vooral: SAMEN. We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid, saamhorigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal.

We doen niet aan sollicitatie-verhoor-gesprekken, maar aan persoonlijk kennismaken. Omdat we weten dat het wisselen van baan geen kleine stap is, pakken we het zorgvuldig aan: Enthousiast? Mail/bel/app en zet gelijk de eerste stap naar jouw droombaan bij ECO+BOUW!!!