Project administrateur

Jij bent de expert in het verwerken van bonnen in de grootboekadministratie, daarnaast ontvang en archiveer je inkoopfacturen alsof het een kunstwerk is. Project administrateur is een vak voor iemand met oog voor detail.

Als administratief medewerker draag jij bij aan een gestroomlijnde administratie. Jouw scherpe blik controleert de lijst met openstaande facturen en bonnen, waardoor geen enkele betaling aan onze aandacht ontsnapt. Met jouw finesse voer je de gewerkte uren van onze bouwplaats medewerkers in, zonder ook maar één minuut te missen. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat onze cijfers kloppen als een zonnetje! Uiteraard ben je een kei in het officepakket en navigeer je met gemak door programma’s als Word en Excel. En als je al bekend bent met AFAS en WhiteVision, dan heb je een streepje voor!

Door onze snelle groei hebben we mensen nodig die geen vakinhoudelijke begeleiding nodig hebben. Ruime ervaring als project administrateur is wel een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen.

Wat bieden wij jou?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! Bij ECO+BOUW zetten we ons team op de eerste plaats; Alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken.

We willen dat je je direct thuis voelt en dat je jezelf kan zijn. Met een divers team, met onze gezamenlijke normen en waarden werken we hard aan onze missie. Respect voor elkaar en met trots voor de organisatie, en vooral: SAMEN. We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Met gelijkwaardigheid, saamhorigheid en plezier leveren we onze prestaties.

Hoe wordt je project administrateur bij ECO+BOUW?

Het wisselen van baan is geen kleine stap, we pakken het zorgvuldig aan. Daarom is solliciteren bij ECO+BOUW geen verhoor, maar een persoonlijk gesprek. Enthousiast? Solliciteer en zet direct de eerste stap naar jouw baan bij ECO+BOUW!