Projectvoorbereider

Jij bent de verbindende factor en het gezicht voor de klant en de organisatie. Jij pakt de projecten aan vanaf initiatieffase tot de contractfase en weet de wensen van de klant om te zetten in afspraken en een uitgewerkt plan.

Om succesvol te zijn in deze rol is het van belang dat je goed kunt samenwerken en je kunt inleven in de vraag van de opdrachtgever. Je bent een echte teamplayer, communicatief sterk en kunt bindende afspraken maken met opdrachtgevers. Gedurende het ontwerpproces verzamel je, al dan niet in samenwerking met de opdrachtgever, de informatie ten behoeve van het technisch ontwerp, wetgeving, prijsvorming en controleer je onderlinge samenhang van de projectgegevens. Daarnaast heb je affiniteit met het bepalen van (bouw-)kosten en ben je sterk in het maken van planningen en het bieden van alternatieven. Met name op technisch aspect ben je vindingrijk om buiten de gebaande paden te denken zodat je de opdrachtgever weet te verrassen met innoverende haalbare plannen. Je controleert uiteindelijk de contractstukken aan de hand van de gemaakte afspraken en stuurt waar nodig bij.

Door onze snelle groei hebben we echt mensen nodig die geen vakinhoudelijke begeleiding meer nodig hebben. Dus ruime vakinhoudelijke ervaring is wel een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen. Kennis over duurzaam bouwen en biobased materialen verwachten we niet van je want dat kunnen we je allemaal leren.

Wat bieden wij jou?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken. Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA. Een smartphone en laptop.

We doen niet aan sollicitatie-verhoor-gesprekken, maar aan persoonlijk kennismaken. Omdat we weten dat het wisselen van baan geen kleine stap is, pakken we het zorgvuldig aan: Enthousiast of nieuwsgierig geworden? De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Mail/bel/app en zet gelijk de eerste stap naar jouw droombaan bij ECO+BOUW….