Projectleider

Jij zorgt voor de succesvolle realisatie van projecten: op tijd, binnen budget en volgens spec. Je neemt de verantwoordelijk voor de planning, aansturing en organisatie van je teams. Als projectleider ben je in de ontwikkeling van een project al betrokken om met jouw vakkennis en innovatiekracht projecten succesvol te laten slagen.

Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en toevoegen van klantwaarde met een optimale inzet van mensen en middelen. Samen met het projectteam realiseer je op die manier een bouwproces en project dat verwachtingen overstijgt en uitstekend aansluit bij de wensen van de klant en/of eindgebruikers.

In je rol als projectleider onderhoud je contacten met de opdrachtgever, adviseurs, ketenpartners, overheden en nutsbedrijven. In iedere fase van het project weet jij de status van het onder jouw verantwoordelijkheid vallende project. Je beheert en bewaakt tijdens de uitvoeringsfase het project zodat alles verloopt volgens planning en budget. Veiligheid, klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerken en duurzaamheid heb je hoog in het vaandel.

Door onze snelle groei hebben we een projectleider nodig die geen vakinhoudelijke begeleiding meer nodig hebben. Zeer ruime vakinhoudelijke ervaring is wel een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen. Kennis over duurzaam bouwen en biobased materialen verwachten we niet want dat kunnen we je leren.

Wat bieden wij jou?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! Bij ECO+BOUW zetten we ons team op de eerste plaats; Alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken.

We willen dat je je direct thuis voelt en dat je jezelf kan zijn. Met een divers team, met onze gezamenlijke normen en waarden werken we hard aan onze missie. Respect voor elkaar en met trots voor de organisatie, en vooral: SAMEN. We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Met gelijkwaardigheid, saamhorigheid en plezier leveren we onze prestaties.

Hoe wordt je projectleider bij ECO+BOUW?

Het wisselen van baan is geen kleine stap, we pakken het zorgvuldig aan. Daarom is solliciteren bij ECO+BOUW geen verhoor, maar een persoonlijk gesprek. Enthousiast? Solliciteer en zet direct de eerste stap naar jouw baan bij ECO+BOUW!