Projectleider

Jij zorgt voor de succesvolle realisatie van een project. Je bent verantwoordelijk voor de planning, aansturing en organisatie van andere medewerkers voor de succesvolle realisatie van een project.

Als projectleider ben je in de ontwikkeling van een project al betrokken om met jouw vakkennis en innovatiekracht projecten succesvol te laten slagen. Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en toevoegen van klantwaarde met een optimale inzet van mensen en middelen. Samen met het projectteam realiseer je op die manier een bouwproces en project dat verwachtingen overstijgt en uitstekend aansluit bij de wensen van de klant en/of eindgebruikers.

In je rol als projectleider onderhoud je contacten met de opdrachtgever, adviseurs, ketenpartners, overheden en nutsbedrijven. In iedere fase van het project weet jij de status van het onder jouw verantwoordelijkheid vallende project. Je beheert en bewaakt tijdens de uitvoeringsfase het project zodat alles verloopt volgens planning en budget. Veiligheid, klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerken en duurzaamheid heb je hoog in het vaandel.

Door onze snelle groei hebben we echt mensen nodig die geen vakinhoudelijke begeleiding meer nodig hebben. Dus zeer ruime vakinhoudelijke ervaring is wel een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen. Kennis over duurzaam bouwen en biobased materialen verwachten we niet van je want dat kunnen we je allemaal leren.

Wat bieden wij jou?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! Bij Eco+ zetten we ons team op de eerste plaats. Want alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken. We willen graag dat je je meteen thuis voelt en dat je jezelf kan zijn. Zodat we met een divers team, met onze persoonlijke normen en gezamenlijke kernwaarden hard werken aan onze missie. Met respect voor elkaar en met trots voor de organisatie, en vooral: SAMEN. We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid, saamhorigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal.

We doen niet aan sollicitatie-verhoor-gesprekken, maar aan persoonlijk kennismaken. Omdat we weten dat het wisselen van baan geen kleine stap is, pakken we het zorgvuldig aan: Enthousiast? Mail/bel/app en zet gelijk de eerste stap naar jouw droombaan bij ECO+BOUW!!!