Uitvoerder

Je hebt de dagelijkse leiding over de bouwplaats van een woning- of utiliteitsbouwproject en zorgt voor een succesvolle realisatie.

Jij doet aan voordenken, in plaats van nadenken. Als uitvoerder houd je van aanpakken en bewaar je altijd het overzicht. Je zorgt ervoor dat het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak, binnen het gestelde budget en de gemaakte planning. Daarbij bewaak je de logistiek, kwaliteit, veiligheid en de inzet van het personeel. Eventuele risico’s en knelpunten signaleer je tijdig. Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en denken in kansen en mogelijkheden.

Omdat jij denkt in oplossingen ben je zowel een prettige collega als samenwerkingspartner van onze opdrachtgever. Je bent niet alleen sociaal en duidelijk naar je collega’s, maar ook naar toekomstige bewoners. Je kunt je ook goed in hen verplaatsen. Samen met het projectteam realiseer je op die manier een bouwproces en project dat verwachtingen overstijgt en uitstekend aansluit bij de wensen van de klant en/of eindgebruikers.

Door onze snelle groei hebben we echt mensen nodig die geen vakinhoudelijke begeleiding meer nodig hebben. Dus zeer ruime vakinhoudelijke ervaring is wel een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen. Kennis over duurzaam bouwen en biobased materialen verwachten we niet van je want dat kunnen we je allemaal leren.

Wat bieden wij jou?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! Bij Eco+ zetten we ons team op de eerste plaats. Want alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken. We willen graag dat je je meteen thuis voelt en dat je jezelf kan zijn. Zodat we met een divers team, met onze persoonlijke normen en gezamenlijke kernwaarden hard werken aan onze missie. Met respect voor elkaar en met trots voor de organisatie, en vooral: SAMEN. We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid, saamhorigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal.

We doen niet aan sollicitatie-verhoor-gesprekken, maar aan persoonlijk kennismaken. Omdat we weten dat het wisselen van baan geen kleine stap is, pakken we het zorgvuldig aan: Enthousiast? Mail/bel/app en zet gelijk de eerste stap naar jouw droombaan bij ECO+BOUW!!!