Uitvoerder

Je hebt de dagelijkse leiding over de bouwplaats van een woning- of utiliteitsbouwproject en zorgt voor een succesvolle realisatie. Uitvoerder is een beroep waar je trots op kunt zijn.

Jij doet aan voordenken, in plaats van nadenken. Als uitvoerder houd je van aanpakken en bewaar je altijd het overzicht. Je zorgt ervoor dat het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak, binnen het gestelde budget en de gemaakte planning. Daarbij bewaak je de logistiek, kwaliteit, veiligheid en de inzet van het personeel. Eventuele risico’s en knelpunten signaleer je tijdig. Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en denken in kansen en mogelijkheden.

Omdat jij denkt in oplossingen ben je zowel een prettige collega als samenwerkingspartner van onze opdrachtgever. Je bent niet alleen sociaal en duidelijk naar je collega’s, maar ook naar toekomstige bewoners. Je kunt je ook goed in hen verplaatsen. Samen met het projectteam realiseer je op die manier een bouwproces en project dat verwachtingen overstijgt en uitstekend aansluit bij de wensen van de klant en/of eindgebruikers.

Door onze snelle groei zoeken we mensen die direct aan de slag kunnen. Dus vakinhoudelijke ervaring is een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen. Kennis over duurzaam bouwen en biobased materialen kunnen we je leren, dus maak je daar geen zorgen over.

Wat bieden wij jou als uitvoerder?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! Bij ECO+BOUW zetten we ons team op de eerste plaats; Alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken.

We willen dat je je direct thuis voelt en dat je jezelf kan zijn. Met een divers team en onze gezamenlijke normen en waarden werken we hard aan onze missie. Respect voor elkaar en met trots voor de organisatie, en vooral: SAMEN. We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Met gelijkwaardigheid, saamhorigheid en plezier leveren we onze prestaties.

We bieden een goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken EN een smartphone en laptop. Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA.

Hoe verder?

Het wisselen van baan is geen kleine stap, we pakken het zorgvuldig aan. Daarom is solliciteren bij ECO+BOUW geen verhoor maar een persoonlijk gesprek. Enthousiast? Solliciteer en zet direct de eerste stap naar jouw baan bij ECO+BOUW!