Project Engineer

Jij zorgt dat alles goed geregeld is om een project te starten van ontwikkeltraject tot aan oplevering. Als dat jou als muziek in de oren klinkt, dan zoeken wij jou! Je bent de verbinder tussen de collega’s binnen en buiten. Als zelfstandig project engineer werk je voornamelijk vanaf kantoor met een goed team van collega’s om je heen.

Je bent de verbindende factor in het projectteam en levert een essentiƫle bijdrage aan onze projecten. Je regelt de technische voorbereiding, ondersteunt bij het inkooptraject en zorgt er mede voor dat alle benodigde materialen en het noodzakelijke materieel op tijd en tegen de best mogelijke condities beschikbaar zijn.

Gedurende de uitvoeringsfase bewaak jij alle processen, schema’s en planningen en ben je de contactpersoon voor alle projectpartners. Plannen en organiseren is je sterke punt. Je bent resultaatgericht en ondernemend, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt graag samen.

Door onze snelle groei hebben we echt mensen nodig die geen vakinhoudelijke begeleiding meer nodig hebben. Dus zeer ruime vakinhoudelijke ervaring is wel een must. Een stukje ondernemerschap gaat je bij ons ook van pas komen. Kennis over duurzaam bouwen en biobased materialen verwachten we niet van je want dat kunnen we je allemaal leren.

Wat bieden wij jou?

Werk waar je energie van krijgt! Een inspirerende werkomgeving met bijzondere projecten waarbij de focus op een gezonde toekomst ligt. Als je liever het beste team bent, dan de beste van het team, dan pas je bij ons! Bij ECO+BOUW zetten we ons team op de eerste plaats; Alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken.

We willen dat je je direct thuis voelt en dat je jezelf kan zijn. Met een divers team, met onze gezamenlijke normen en waarden werken we hard aan onze missie. Respect voor elkaar en met trots voor de organisatie, en vooral: SAMEN. We investeren in ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Met gelijkwaardigheid, saamhorigheid en plezier leveren we onze prestaties.

Hoe wordt je project engineer bij ECO+BOUW?

Wisselen van baan is geen kleine stap, we pakken het zorgvuldig aan. Daarom is solliciteren bij ECO+BOUW geen verhoor, maar een persoonlijk gesprek. Enthousiast? Solliciteer en zet direct de eerste stap naar jouw baan bij ECO+BOUW!